Mënyrat e pagesës

Ne kemi mënyrat më të thjeshta dhe të sigurta të pagesës që t’ua lehtësojmë sa më shumë blerjen dhe shitjen në tak.al. 

 

1. CASH- Paguaj në momentin që merr porosinë. Korrieri do ua sjellë porosinë në qytetin tuaj dhe pasi të ju dorëzojë porosinë atëherë ju mund të bëni pagesën me lekë në dorë.


 2. TRANSFERTE BANKARE- Ju mund të paguani shumën e produktit me anë të transfertës bankare. Mjafton që ju të paraqiteni pranë bankës dhe të depozitoni shumën totale të produktit.

      BKT 

Iban Lek: 411723283CLPRCLALLAX

            Nr. Llogarie në Lekë: 41172328  

                                                                                                  

3. PAYPAL- Kjo është mënyra që zgjedhin miliona blerës online në të gjithë botën. Mënyra më e sigurtë dhe më e përhapur në botë për kryerjen me sukses të blerjeve online.            

         

4. 2CHECKOUT- Ju mundëson pagesën me anë të çdo lloj karte krediti dhe debiti kudo që ndodheni.